Voor Bedrijven.

Meer leads, meer data en lagere kosten

Geef uw team de tools die ze nodig hebben om slimmer en sneller te netwerken. Het alles-in-één visitekaartje voor vooruitstrevende organisaties wereldwijd.

iphone_macbook mockup

Uw teams meten, controleren en managen

Klantenportefeuille

Wij hebben gewerkt met meer dan 750 bedrijven over de hele wereld, waaronder internationale banken, bouwbedrijven, winkels, marketingbedrijven, ziekenhuizen en nog veel meer.

maart 15, 2023

Schneider Electric

De uitdaging voor Schneider Electric was om een gebruiksvriendelijk platform te vinden waarmee ze al hun contactgegevens op één plaats konden opslaan, met de mogelijkheid om de informatie naar behoefte te beheren en bij te werken.

Bekijk meer
maart 21, 2023

Eraneos

Eraneos had een probleem met de traditionele methoden voor het uitwisselen van visitekaartjes. Ze vonden het moeilijk om bij te houden welke kaartjes ze ontvingen en verloren vaak de kaartjes die ze uitdeelden. Bovendien strookten papieren kaartjes niet met hun waarden van duurzaamheid en innovatie.

Bekijk meer
maart 21, 2023

Maximus

Maximus UK had een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing nodig om hun diensten onder de aandacht te brengen en leads vast te leggen. Traditionele papieren visitekaartjes werden overbodig en digitale alternatieven waren vaak omslachtig. Ze moesten ook voldoen aan de regelgeving inzake gegevensbescherming en zorgen voor een veilige en betrouwbare gegevensoverdracht.

Bekijk meer
maart 21, 2023

DoubleTree by Hilton Hotel

Het DoubleTree by Hilton Hotel wilde de ervaring van zijn gasten verbeteren en zijn marketinginspanningen opvoeren. Ze waren op zoek naar een nieuwe en innovatieve manier om met hun gasten te communiceren en zich tegelijkertijd te onderscheiden van hun concurrenten.

Bekijk meer

Schneider Electric

TapToConnect platform

Eraneos

Traditional vs NFC Business Cards

Maximus

Data protection regulations

DoubleTree by Hilton Hotel

Marketing integrations

Neem contact met ons op!

Ben je overtuigd? Laten we gelijk beginnen! Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Beschrijf hier wat wij eventueel voor u kunnen betekenen. Nadat we uw bericht hebben ontvangen nemen we contact op om een demo te geven van ons platform mocht dit gewenst zijn.