Maximus

Data protection regulations

Over

Maximus UK is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van gezondheid en werkgelegenheid, die mensen en bedrijven helpt hun welzijn en productiviteit te verbeteren. Als onderdeel van hun digitale transformatiestrategie wilden ze hun netwerk- en marketinginspanningen verbeteren met innovatieve technologie. Ze wendden zich tot TapToConnect, een vertrouwde leverancier van NFC visitekaartjes, om hen te helpen zich te onderscheiden in een concurrerende markt.

Uitdaging

Maximus UK had een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing nodig om hun diensten onder de aandacht te brengen en leads vast te leggen. Ze moesten ook voldoen aan de regelgeving inzake gegevensbescherming en zorgen voor een veilige en betrouwbare gegevensoverdracht.

Oplossing

TapToConnect leverde Maximus UK op maat gemaakte NFC visitekaartjes die eenvoudig geprogrammeerd konden worden met hun contactgegevens, website, sociale media en andere relevante informatie. TapToConnect bood ook analyses en CRM integratie, waardoor Maximus UK hun interacties met potentiële klanten kon volgen en opvolgen.

Resultaten

De NFC-visitekaartjes van Maximus UK kregen positieve feedback van hun personeel, klanten en partners, die het gemak en professionalisme van deze technologie waardeerden. Ze zagen ook een toename van het websiteverkeer en de betrokkenheid bij sociale media, evenals meer leads en verwijzingen. De NFC-kaartjes bleken een kosteneffectief en milieuvriendelijk alternatief voor papieren kaartjes en hielpen Maximus UK zich te onderscheiden van hun concurrenten.

+2,100

Leads gegenereerd

+100

Blije werknemers

+4

Bomen gered

We zijn erg blij met de NFC visitekaartjes van TapToConnect. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, aanpasbaar en betrouwbaar. Onze teamleden gebruiken ze graag en onze klanten waarderen het gemak en de nieuwigheid van deze technologie. We hebben een meetbare impact gezien op onze marketing en sales inspanningen, en we zijn van plan om ons gebruik van NFC kaartjes in de toekomst uit te breiden. Wij bevelen TapToConnect ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een moderne en effectieve manier om te netwerken en zijn bedrijf te promoten.

Bekijk meer projecten

Wil je met ons samenwerken? Laten we een afspraak inplannen!