Schneider Electric

TapToConnect platform

Over Schneider Electric

Schneider Electric is een wereldleider in energiebeheer en automatiseringsoplossingen en bedient klanten in meer dan 100 landen. Als onderdeel van hun marketinginspanningen had het bedrijf een manier nodig om al hun contactgegevens op één plaats te beheren, toegankelijk voor alle teamleden.

Uitdaging

De uitdaging voor Schneider Electric was om een gebruiksvriendelijk platform te vinden waarmee ze al hun contactgegevens op één plaats konden opslaan, met de mogelijkheid om de informatie naar behoefte te beheren en bij te werken.

Oplossing

TapToConnect bood Schneider Electric een online platform waarmee zij al hun contactgegevens op één plaats en binnen één account konden aanmaken en beheren. Het platform bood een gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om hun NFC-enabled visitekaartjes aan te passen.

Resultaten

Met behulp van het TapToConnect platform was Schneider Electric in staat om hun contact management proces te stroomlijnen, tijd te besparen en de efficiëntie te verbeteren. De NFC-enabled visitekaartjes vormden een unieke en innovatieve manier om hun contactgegevens te delen met potentiële klanten, waardoor het bedrijf zich kon onderscheiden in een drukke markt.

+1,200

Leads gegenereerd

+65

Blije werknemers

+2

Bomen gered

We waren onder de indruk van het platform van TapToConnect en hun klantenserviceteam. Het platform was makkelijk te gebruiken en heeft ons geholpen om onze doelen te bereiken, namelijk het stroomlijnen van ons contact management proces en het verbeteren van onze marketing strategie met behulp van NFC-enabled visitekaartjes. Wij zouden TapToConnect ten zeerste aanbevelen aan elk bedrijf dat op zoek is naar een uitgebreide oplossing voor contactbeheer en NFC-enabled visitekaartjes.

Bekijk meer projecten

Wil je met ons samenwerken? Laten we een afspraak maken!