DoubleTree by Hilton Hotel

Marketing integrations

Over

DoubleTree by Hilton Hotel is een wereldwijd gastvrijheidsmerk dat bekend staat om zijn uitzonderlijke gastervaringen. Het hotel was op zoek naar een unieke manier om in contact te komen met haar klanten en zich te onderscheiden in een drukke markt. TapToConnect voorzag hen van NFC visitekaartjes waarmee gasten snel informatie over het hotel, de voorzieningen en lokale attracties konden opvragen.

Uitdaging

Het DoubleTree by Hilton Hotel wilde de ervaring van zijn gasten verbeteren en zijn marketinginspanningen opvoeren. Ze waren op zoek naar een nieuwe en innovatieve manier om met hun gasten te communiceren en zich tegelijkertijd te onderscheiden van hun concurrenten.

Oplossing

TapToConnect voorzag het DoubleTree by Hilton Hotel van NFC visitekaartjes waarmee gasten snel informatie over het hotel, de voorzieningen en lokale attracties konden opvragen. Gasten hoefden alleen maar met hun smartphone op het visitekaartje te tikken om naar de contactgegevens van het hotel te gaan, waar ze gemakkelijk contact konden opnemen met het hotelpersoneel. Van daaruit konden de gasten naar de website van het hotel navigeren of andere opties verkennen.

Resultaten

Het DoubleTree by Hilton Hotel zag de betrokkenheid bij zijn gasten aanzienlijk toenemen dankzij de NFC visitekaartjes van TapToConnect. Gasten waardeerden het gemak om snel naar de contactpagina van het hotel te gaan en in contact te komen met het hotelpersoneel. Daarnaast zag het hotel een toename in het websiteverkeer en de algemene klanttevredenheid. De NFC visitekaartjes van TapToConnect waren een waardevolle oplossing voor de marketing- en communicatie-uitdagingen van het DoubleTree by Hilton Hotel.

+1,600

Leads gegenereerd

+30

Blije werknemers

+2

Bomen gered

Bij DoubleTree zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren om de ervaring van onze gasten te verbeteren en ons te onderscheiden in een concurrerende markt. Werken met TapToConnect was een geweldige beslissing voor ons. Hun NFC visitekaartjes zijn een unieke en handige manier voor onze gasten om informatie over het hotel, de voorzieningen en lokale attracties te krijgen. We waardeerden vooral de mogelijkheid om gasten naar onze contactpagina te leiden voordat ze naar onze website navigeerden. Hierdoor konden we sneller en effectiever met onze gasten in contact komen. In het algemeen waren we zeer tevreden met de resultaten en we zouden TapToConnect ten zeerste aanbevelen aan andere hotels die op zoek zijn naar innovatieve marketingoplossingen.

Bekijk meer projecten

Wil je met ons samenwerken? Laten we een afspraak inplannen!