Eraneos

Traditional vs NFC Business Cards

Over Eraneos

Eraneos (voorheen Quint Holding BV) is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in diensten op het gebied van procesmanagement en kwaliteitszorg. Ze helpen organisaties hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en operational excellence te bereiken. Eraneos is toegewijd aan innovatie en duurzaamheid, en ze zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om hun merkzichtbaarheid en netwerkinspanningen te verbeteren.

Uitdaging

Eraneos had een probleem met de traditionele methoden voor het uitwisselen van visitekaartjes. Ze vonden het moeilijk om bij te houden welke kaartjes ze ontvingen en verloren vaak de kaartjes die ze uitdeelden. Bovendien strookten papieren kaartjes niet met hun waarden van duurzaamheid en innovatie.

Oplossing

Om deze uitdagingen te overwinnen wendde Eraneos zich tot TapToConnect, een leverancier van NFC visitekaartjes. Het digitale formaat van TapToConnect maakte een snelle en eenvoudige uitwisseling van contactinformatie mogelijk en de milieuvriendelijke aanpak sloot aan bij de waarden van Eraneos.

Resultaten

Met de NFC visitekaartjes van TapToConnect heeft Eraneos zijn netwerk- en merkactiviteiten aanzienlijk kunnen verbeteren. Ze vonden het makkelijker om contactinformatie uit te wisselen met hun klanten en partners, wat leidde tot meer efficiƫntie en een betere follow-up. De moderne en milieuvriendelijke aanpak kreeg ook positieve feedback van hun contacten.

+2,300

Leads gegenereerd

+100

Blije werknemers

+4

bomen gered

"Als bedrijf dat innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, waren we onder de indruk van de naadloze en gebruiksvriendelijke oplossing van TapToConnect. Het stelde ons in staat om ons te concentreren op onze kernactiviteiten en tegelijkertijd onze netwerk- en merkinspanningen te verbeteren. We waardeerden ook hun inzet voor duurzaamheid, die aansloot bij onze waarden. We bevelen TapToConnect ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijk en handig alternatief voor traditionele visitekaartjes."

Bekijk meer projecten

Wil je met ons samenwerken? Laten we een afspraak inplannen!